VAT TEATER “KISKJA”

Meeri Elisabeth Paltmann 12A

Autor ja lavastaja: Helen Rekkor

Osatäitjad: Maarja Tammemägi, Kaisa Selde, Ago Soots, Meelis Põdersoo, Liisu Krass

Vanusele: 15+

See suurepärane uuslavastus võlus mind juba esimestel minutitel oma värskuse ja otsekohesusega. Esmapilgul mitte millegi erilisega silma paistev õhtupoolik klubis areneb pikapeale verdtarretavaks vaatemänguks, jahiks elu ja surma peale. Paratamatult kerkib esile tänapäeval ühiskonnas aktuaalne küsimus, kas lõbutsevad noored pole hoopis saaki jahtivad kiskjad? Ja kui ongi, siis kes on saak?

Minu arvates peaks teatritükk noorele inimesele lausa kohustuslik olema, sest see paneb teadvustama ja analüüsima teemasid, millest ühiskonnas liiga vähe räägitakse. Ei saa kindel olla, et etenduse vaatamine tulevikus mõne “alfaisase” käitumismustrit muudab, kuid kindlasti kaotab see nii mõnegi saaklooma hukutava kergemeelsuse. 

One thought on “VAT TEATER “KISKJA”

 1. Toomas Jaanuns Reply

  Tere kallis Lennuki toimetus!

  Mulle meeldis väga see arvustus!!!

  Kindlasti lähen seda koos oma kalli-kalli abikaasaga vaatama!!

  Palju õnne ja rahu Teile!!!

  Soovib Toomas Jaanuns

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga